Preuzimanje YouTube videozapisa

Preuzimanje YouTube videozapisa iznimno je lak proces. Kako preuzeti YouTube video nije nešto što stvara probleme korisnicima. Ali zašto skidati videozapise s YouTubea i možete li ih preuzeti, druga je stvar. Kada krenete raditi blog, shvatit ćete koliko će vam YouTube zapravo pomoći u tome, jer video za razliku od teksta daje puno moćniju poruku posjetiteljima.

Vodič za preuzimanje YouTube videozapisa

Kada se razmatraju mrežne video platforme, naziv YouTubea dolazi na vrh. To je najveća video platforma, veća od DailyMotiona i drugih sličnih!

Gotovo svi gledaju barem jedan YouTube videozapis u 24 sata. Prema procjeni, YouTube dnevno upravlja s preko 30 milijuna korisnika. Ovih 30 milijuna korisnika vjerojatnije će pogledati ni manje ni više nego 5 milijardi videozapisa u 24 sata.

Gledanje YouTube videozapisa jednostavan je zadatak; čak i malo dijete može puštati YouTube video. Ali znate li kako preuzeti YouTube videozapise? Ili znate kako spremiti YouTube videozapise kako biste ih mogli gledati kad ste slobodni? Najvjerojatnije bi odgovor bio Ne!

Danas ću vam pokazati kako spremiti, preuzeti i pretvoriti YouTube videozapise u druge formate poput 3GP, MP4 ili čak u audio (MP3) format. Istražimo metode koje će svima pomoći da preuzmu YouTube videozapise 2021. godine.

Je li dopušteno preuzimanje YouTube videozapisa?

YouTube je dobro raširena platforma za streaming videa i interneta širom svijeta. Omogućuje vam stvaranje YouTube kanala, prijenos zanimljivih videozapisa i omogućuje drugima da ih gledaju. Jednom kad utvrde da je vaš sadržaj zanimljiv i gledatelji ga vole, oni vam plaćaju za vaš sadržaj na način da svoj kanal možete monetizirati.

Da biste monetizirali svoj kanal morate zadovoljiti 3 preduvjeta. Imati 1000 pratitelja, imati preko 4000 sati gledanja vašeg sadržaja, te ono osnovno trebate imati vlastiti, originalan sadržaj na kanalu.

S obzirom na to, možda vam padne na pamet pitanje: Je li dopušteno preuzimati YouTube video zapise drugih? Pa, odgovor je “Da”. Ali morate razumjeti uvjete i pravila o privatnosti ove platforme prije preuzimanja YouTube videozapisa drugih kreatora sadržaja.

Kako legalno preuzeti YouTube videozapise?

Gledate videozapis i rado biste ga spremili za gledanje kasnije, i to nekoliko puta. Razmišljate da ga morate preuzeti da biste ga gledali bez trošenja internetskog paketa. Da biste legalno preuzimali videozapise, morate:

• Imati dopuštenje vlasnika videozapisa.

• Taj videozapis ne možete prodati drugima.

• Pregledajte uvjete i politike autorskih prava.

Ako pokušate prekršiti bilo koji od ovih uvjeta, YouTube će to smatrati kaznenim djelom. Nemate nikakvih prava za kopiranje, prodaju ili iskorištavanje sadržaja bez odobrenja tvorca videozapisa.

Korištenje aplikacija treće strane:

Gledanje YouTube videozapisa putem ovlaštenih Googleovih aplikacija jedini je način gledanja YouTube videozapisa. Međutim, ako namjeravate preuzeti videozapis za osobnu upotrebu, možete koristiti takve programe trećih strana. Ali ne zaboravite da se ne oglušite o uvjete i politike o kojima sam gore govorio.

Načini za preuzimanje YouTube videozapisa

Krenimo na temu zbog koje ste svi ovdje. Evo nekoliko metoda koje vam pokazuju kako besplatno preuzeti YouTube videozapise!

Alat za preuzimanje videozapisa: Kako preuzeti YouTube videozapise pomoću alata?

Imajući u vidu sve veću potrebu za preuzimanjem YouTube videozapisa; nekoliko nezavisnih aplikacija pojavilo se na tržištu da vam pomogne! To su alati koji vam omogućuju pretvaranje YouTube video zapisa u formate za preuzimanje.

Pa krenimo od najbolje aplikacije za preuzimanje videa!

Aplikacija za preuzimanje 4K:

Osobno koristim ovu aplikaciju i preporučit ću je svima koji žele preuzeti YouTube videozapise putem pouzdane aplikacije. Kompatibilan je sa svim operativnim sustavima i omogućuje spremanje, serijsko preuzimanje, izdvajanje titlova (na više od 50 jezika) i preuzimanje YouTube videozapisa. Možete odabrati kvalitetu od 720p pa sve do razlučivosti 4k. Zato se aplikacija tako i zove.

Možete isprobati druge opcije na tržištu. Ali evo stvari koje biste trebali potražiti prije preuzimanja video alata.

Stvari koje treba razmotriti prije nego što nabavite alat za preuzimanje videozapisa:

Potražite sljedeće značajke koje će vam omogućiti preuzimanje YouTube videozapisa na najbolji način:

Quality – Kvaliteta video zapisa:

Potražite aplikaciju koja vam omogućuje preuzimanje YouTube videozapisa s minimalnom kvalitetom od 320p. Možete potražiti još, ali nemojte instalirati aplikaciju koja vam ne nudi kvalitetan download. Štoviše, trebali biste potražiti programe koji pretvaraju videozapise u više od jednog formata.

Speed ​​- Brzina video pretvorbe:

Bez obzira na brzinu interneta, trebali biste koristiti aplikaciju koja brže može pretvoriti i preuzeti videozapis.

Preuzmite videozapise u serijama:

Kako preuzeti YouTube videozapise u serijama? Pa, nekoliko YouTube aplikacija za pretvaranje video zapisa može imati ovu značajku. I to je zaista korisna značajka za većinu nas.

Aplikacije s video uređivačem:

Možda nećete htjeti pogledati cijeli video nakon konverzije i preuzimanja. Ugrađeni uređivač videozapisa može vam pomoći da odrežete ili uredite neki dio videozapisa. To je super značajka!

Kako preuzeti YouTube videozapise kopiranjem URL-a?

Korištenje internetskog video alata za preuzimanje YouTube videozapisa još je jedan jednostavan način. Otvorite adresu na kojoj se nalazi lokacija vašeg željenog YouTube videozapisa, kopirajte izvornu video adresu i zalijepite je u adresu mrežne aplikacije y2mate.com.

Kliknite gumb “Start” i gotovi ste!

Međutim, morate provjeriti kvalitetu u kojoj će preuzeti video nakon konverzije

Isti postupak možete pratiti s YouTube video konverterom koji se može preuzeti. Otvorite aplikaciju, kopirajte URL videozapisa i zalijepite ga u okvir za pretraživanje aplikacije. Kliknite “Start” ili “Go” (ovisno o alatu) da biste započeli postupak.

Kvaliteta preuzimanja YouTube videozapisa

Većina vas možda zna samo za Mp3, Mp4 i 3GP. No, postoji puno više formata koje možete pretvoriti  YouTube videozapise. Ti formati uključuju FLV, 3G2, MLV, WEBM i mnoge druge!

Možete li izravno preuzeti YouTube videozapise?

Evo kako preuzeti YouTube videozapise izravno i bez korištenja aplikacija trećih strana:

Video:

Otvorite YouTube i potražite videozapis koji želite pretvoriti ili preuzeti.

Dodajte ‘pp’ na adresu nakon youtube a prije .com, dakle youtubepp.com:

U odjeljak URL-a unesite “ss”. Pritisnite tipku enter i otvorit će se besplatna web lokacija za preuzimanje videozapisa YouTube.

Život je pre kratak, promijeni ga još danas:

Što dalje? Kad vas preusmjere na web mjesto za preuzimanje videozapisa s YouTubea, vidjet ćete da je “Vaš video spreman”. Kliknite gumb za preuzimanje da biste ga preuzeli na svoj uređaj.

Koji je zaključak?

Eto ti! Detaljan vodič za preuzimanje YouTube videozapisa! Dao sam vam više od jednog koraka koji možete koristiti za pretvaranje i preuzimanje YouTube videozapisa.

Također sam pretvaram i preuzimam YouTube video zapise. I više volim aplikaciju za preuzimanje 4K. Trebali biste isprobati i javiti mi vaše povratne informacije. Iako je i skidanje videa uz ubacivanje pp u URL youtbe-a isto jako laka metoda.

Na kraju ću ponovno preporučiti isprobavanje aplikacije 4K Download jer pruža najbolju vrijednost za preuzimanje YouTube videozapisa. Vidimo se u sljedećem postu. Do tada budite zdravi!

Komentiraj

Ne propusti nove objave!
Prijavi se na naš Newsletter
Primaj obavijest o novoj objavi ODMAH u svoj INBOX
Poslije prijave samo potvrdi svoj e-mail.
Želim primati obavijesti o novim objavama!
Joj ne, hvala..
close-link