Online poslovi koje možete započeti odmah

Online poslovi koje možete započeti odmah su vrlo često nešto što mnoge muči na dnevnoj bazi. Činjenica je da su poslovi na internetu autentični. Oni su legalni i plaćaju vam! Na isto tako je činjenica da je veliki dio tih poslova poprilično ograničen što se tiče ponude za našu regiju, tako da jedina formula za uspjeh – najčešće je poznavanje engleskog jezika.

Online poslovi koje možete započeti odmah

To je; sve dok se ne uhvatite u obavljanju raznih onih usranih internetskih poslova koje hvale brojni drugi blogovi.

Danas pišem o najboljim poslovima na internetu koje možete započeti odmah.

I ne samo to, pružit ću vam listu tvrtki koje zapošljavaju za te poslove. Oh! Jesam li spomenuo da su savršeni za sve vas koji želite nešto super fleksibilno? Idemo do njih.

Koji su internetski poslovi koje sada možete započeti?

Evo mojih najboljih odabira za internetske poslove koje sada možete započeti. Oni su dobro utemeljeni i gotovo se svatko može na njih prijaviti.

Strateg društvenih medija

To je jedan od jedinih internetskih poslova danas jer se brojne tvrtke usredotočuju na društvene mreže.

Bilo da radite za svestranu tvrtku ili samostalno upravljate računima, posla vam ne nedostaje zbog želje da radite kao mrežni stručnjak za društvene medije.

Evo na što mislim:

 • Možete raditi za tvrtke poput Thrive, Boldly, ModSquad i Appen, moderirajući društvene platforme za neke klijente.
 • Nadalje, možda ćete pronaći super posao na društvenim mrežama na Hubstaff Talentu i raditi na imidžu marke na svim društvenim platformama.
 • Ili ćete razmisliti o jednom području društvenih medija i tamo biti stručnjak na jednoj platformi

Internet istraživač:

Internet istraživači koriste svoje vještine pretraživanja interneta kako bi pružili informacije svom poslodavcu ili klijentu koji ih traže. To je jedan od najjednostavnijih internetskih poslova koje možete započeti sada. Postoje mnogi scenariji istraživanja, od složenih – koji zahtijevaju višesatno istraživanje, do jednostavnih – gdje se vaše istraživanje završava u roku od sat vremena.

Možete prikupiti statistiku, možda odrediti određeni ishod, pa čak i potražiti kontakt podatke.

No, sve što radite kao mrežni istraživač, zahtijeva pažnju do detalja. Evo nekoliko primjera:

 • Od vas će se čak možda tražiti da istražite trendove digitalnog marketinga za veliku agenciju. To bi moglo potrajati nekoliko sati jer se novi trendovi neprestano nižu. Radite istraživanje, predajete svoje nalaze i isporučujete plaćeno istraživanje.
 • Ili biste možda imali zadatak pronaći zapise gdje vlasnik tvrtke naručitelja želi razumjeti tko na webu spominje njihovo poslovanje.
 • A nekoliko klijenata zahtijeva jednostavne istraživačke zadatke, poput pronalaska popisa adresa svojih konkurenata.

Koju količinu novca možete zaraditi kao WEB istraživač?

Prema zip recruiteru, nacionalna prosječna plaća za web-istraživača iznosi preko 59 000,00 USD godišnje. Na donjem kraju prosječna godišnja zarada iznosi 15.500 USD, a zatim na visokom kraju do 77.000 USD.

Online poslovi koje možete započeti odmah

Ovo su webovi gdje se možete prijaviti za internetski istraživački posao

Evo nekoliko platformi za mrežne poslove koje možete započeti odmah.

10EQS:

10EQS angažira profesionalce u industriji i neovisne konzultante za dubinsko istraživanje i rješavanje važnih problema u određenim industrijama za svoje klijente.

Na temelju vašeg iskustva dodijelit će vam se projekti iz jedne od nekoliko industrija poput zrakoplovne industrije, automobila, obrazovanja, zdravstva, tehnologije ili logistike.

IT-Boss Research:

IT-Boss Research može biti platforma za pronalaženje posla koja surađuje s neovisnim dobavljačima kako bi dovršila sudska istraživanja za svoje klijente.

Iako ćete provoditi sudska istraživanja, većinu vremena provedenog na lokalnim sudovima, ipak je uključeno malo internetskih istraživanja. Kada se podudaraju s klijentom, prisustvovat ćete lokalnim sudovima koji provjeravaju određene vrste javnih dokumenata koje su u evidenciji sudova.

Vrste ustupaka razlikuju se kod svakog klijenta, ali najčešći ugovori su istraživanje hipoteka, brakova, poreznih založnih prava, bankrota, deložacija i ovrha. Ne brinite, ljudi koji se unajmljuju za ovakav posao ne idu na ročišta nego osiguravaju on line dokaze za ročišta (tipa slike na društvenim mrežama gdje čovjek tvrdi da je polomljen a slika se dok igra nogomet i slično).

Wonder-wonder:

Wonder-Wonder angažira istraživače (zvane Analitičari) kako bi im pružili gotovo trenutne povratne informacije na pitanja koja postavljaju njihovi kupci. Proces djeluje ovako:

 • Prijavljujete se i čekate potvrdu da ste primljeni
 • Prijavite se na svoju nadzornu ploču Wonder
 • u jednom trenu dodjeljuje vas se na neki aktualni projekt
 • Pronađite odgovore na pitanja koja vam se postavljaju
 • Budite plaćeni

Online poslovi koje možete započeti odmah

Prema Wonderu, niz najčešćih zahtjeva za istraživanjem su preporuke za proizvode, istraživanje trendova i prikupljanje statistika.

Plaćeni suradnik: Online poslovi koje možete započeti odmah

Plaćeni suradnik ili „paid contributor“ je netko tko piše za novac. Drugim riječima, prihvaćate da predate dio originalnog teksta, posebno oblikovanog, i primite uplatu kad bude objavljen. To je jedan od visoko preporučenih internetskih poslova koji možete započeti odmah.

 • Može biti isplativo ako ste dobri u tome.
 • Evo nekoliko mogućnosti da biste postali plaćeni suradnik:

1) Ponudite izradu sadržaja za marketinške agencije:

Agencija za marketing sadržaja sadržajna je internetska platforma na kojoj pisci (ili nadobudni pisci) objavljuju članke koji se zatim prodaju vlasnicima blogova i koriste kao sadržaj na njihovom blogu.

Kada netko kupi vaš članak vi primate uplatu.

Možete početi pisati za nekoliko agencija za marketing sadržaja, poput SmartBug Media, NDash, Aha Media Group i Animalz.

Sljedeća opcija je:

2) Postanite plaćeni suradnik za postojeće blogove:

Mislim da je ovo često dobra opcija ako ste stekli neko znanje i vještine tijekom određene niše i ne želite voditi svoj blog. Sjetite se samo pročitati pravila i točno ih se pridržavati.

Evo nekoliko mjesta koja vam plaćaju za pisanje:

 • A List Apart
 • Income Diary
 • Listverse
 • Metro Parents
 • Money Crashers
 • The Dollar Stretcher
 • Wise Bread

Sljedeća opcija je:

3) Postanite ugovorni autor odnosno contract writer:

Contract writer je još jedna poznata platforma za mrežne poslove koje možete započeti. Izbor je taj koji ima najveći potencijal za zaradu i dugovječnost. Američki Biro za rad kaže nam da će tijekom sljedećih 10 godina doći do malo ili nimalo promjena u broju pisaca. Dakle, budući da novih pisaca neće biti naglo, postoji više mogućnosti za rezerviranje posla i samostalno pisanje posla s punim radnim vremenom na mreži.

Evo načina da započnete s contract writer platformom:

 • Prvo odredite zaseban segment.
 • Na primjer, sviđa li se pisanje detaljnih opisa proizvoda za trgovine i e-trgovine? Smatrajte se piscem opisa proizvoda.
 • Zatim izvršite dodatno istraživanje kako biste utvrdili koliki će se udio naplatiti. To ćete moći isprobati isprobavajući druge slobodne autore da utvrde koliko su plaćeni.

Na primjer:

Ovdje su najbolji autori na jednom od najistaknutijih slobodnih platformi (Upwork.com). Vidite koliki udio naplaćuju?

Život je pre kratak, promijeni ga još danas:

Online poslovi koje možete započeti odmah

Također, upotrijebite društvene medije da biste pretražili neke skupine pisaca.

Vidjet ćete da je puno slobodnih pisaca prilično otvoreno o tome što naplaćuju i načinu na koji rade.

Napokon, budite plaćeni. Imate svoju specijalnost (nišu), imate nekoliko profesionalnih savjeta, prepoznajete način pisanja.

Sada želite potražiti klijente koji plaćaju.

Klijente za pisanje projekata možete pronaći na raznim mjestima, poput ovih:

 • Platforme za posao specifične za pisanje poput Pro blogger, Media Bistro i Journalism Jobs. Te su platforme vrlo ugledne i dobro renomirane.
 • Slobodne platforme za freelancere poput Fiverr, Upwork ili Freelancer. Počnite prihvaćati male poslove za pisanje. Dakle, izradite svoj profil, a zatim prijeđite na veće projekte pisanja.
 • Grupe društvenih medija na Facebooku i LinkedInu.

BOP Online poslovi (Business Service Provider)

Vlasnici malih tvrtki ne vole zapošljavati stalno zaposlene radnike za uredske poslove. Iza toga je nekoliko razloga. Posao kao freelancer je po meni najbolja opcija. Natjerat će vas da radite fleksibilno u skladu s vašim raspoloženjem, vremenom i mogućnostima.

Slobodni ste od uvjeta mjesta i vremena. Preko prijenosnog računala možete raditi s bilo kojeg mjesta.

Koje mrežne poslove sada možete započeti kao BOP?

Postoje mnoge poslovne usluge koje možete ponuditi kao pružatelji poslovnih usluga. Evo pet najboljih koje mislim da biste trebali odabrati ako ozbiljno tražite internetske poslove koje sada možete započeti.

 • Grafičko oblikovanje
 • Pisanje sadržaja
 • Development i Razvoj WordPressa
 • Digitalni marketing
 • Virtualni asistent

Možete odabrati druge vještine ako mislite da ih posjedujete, ne morate se nužno voditi mojim primjerom.

Tko će Vam dati ove internetske poslove koje sada možete započeti?

Ako ste odabrali mrežne poslove koje možete započeti odmah, vrijeme je da započnete putovanje upravo sada. Evo kako možete započeti:

 1. Svoj posao možete započeti putem freelancing web stranica. Upwork.com, fiverr.com i Guru.com su mjesto gdje možete pronaći klijente koji nemaju problem platiti freelancere adekvatan iznos njihovog posla.
 2. Ne možete podcijeniti snagu društvenih mreža. Nije samo za čavrljanje s prijateljima i rodbinom. Pomoću društvenih mreža možete pronaći klijente koji trebaju vaše usluge. Kao najbolje opcije možete koristiti Facebook, Twitter i Linked-In.
 3. Možete potražiti zahtjeve za poslom u svom lokalnom području. Možete kontaktirati vlasnike malih tvrtki koji bi možda željeli vaše usluge.

To su tri metode koje sam koristio kako bih sebi pribavio dugoročne klijente. Zato mislim da biste ih trebali isprobati da biste dobili mrežne poslove koje možete započeti odmah!

Pružite internetsko obrazovanje: internetski poslovi koje možete započeti odmah

Zbog Covid-19 sve su škole i fakulteti zatvoreni. Pandemija je povećala potražnju za mrežnim učiteljima širom svijeta. Ako ste strastveni u nastavi, ovo je jedan od najboljih internetskih poslova koje možete započeti sada.

Prema mom iskustvu, možete početi predavati engleski jezik lokalnim i stranim ljudima. To je zato što je engleski naš poslovni jezik za komunikaciju. Sve naše inozemne poslovne transakcije obavljaju se na engleskom jeziku. Zato svi žele naučiti engleski.

Gdje možete započeti svoju karijeru kao profesor engleskog jezika?

Možete početi nuditi svoje usluge kao nastavnik engleskog jezika na freelancing web mjestima. Štoviše, možete se pridružiti web mjestima kao što su VIPKID, Verbling itd. Međutim, trebali biste imati iskustva prije nego se prijavite na te platforme. Ako ispunjavate njihove kriterije, odmah se možete jednostavno prijaviti i započeti ovaj posao.

Ali što učiniti, ako ne želite podučavati engleski? Ne brinite jer za vas kao mrežnog učitelja postoji nekoliko prilika. Možete držati nastavu iz bilo kojeg akademskog predmeta poput Matematike ili Fizike. Ili možete početi podučavati djecu osnovnih razreda.

Nema ograničenja za internetske poslove koje možete započeti sada. Sve što trebate je vještina i strast prema toj vještini.

I da zaključim

Koji ćete posao na mreži započeti kako biste generirali lijep prihod? Dao sam vam brojne mogućnosti koje možete sami odabrati. Javite mi koje ćete područje odabrati i zašto.

Ovaj članak malo odudara od mog stila i pravca kojim se bavim, ali kao što sam već i rekao na početku, neke stvari ovdje biti će namijenjene i za one koji žele znati više.

Ako i dalje ne znate što znači raditi kao bloger, onda je sada pravi moment da to pročitate ovdje i naučite kako zaraditi na blogu.

1 misao o “Online poslovi koje možete započeti odmah”

Komentiraj

Ne propusti nove objave!
Prijavi se na naš Newsletter
Primaj obavijest o novoj objavi ODMAH u svoj INBOX
Poslije prijave samo potvrdi svoj e-mail.
Želim primati obavijesti o novim objavama!
Joj ne, hvala..
close-link
Ne propusti nove objave!
Prijavi se na naš Newsletter
Primaj obavijest o novoj objavi ODMAH u svoj INBOX 
 
Super, može!
Joj ne, hvala..
close-link