Fiverr recenzija 2021 – počni zarađivati odmah

Fiverr recenzija je nešto što nam ovdje fali da shvatite kakva je to platforma. U ovom ćete članku saznati sve što je povezano s Fiverrom. Siguran sam da ćete dobiti zanimljive informacije o Fiverru koje će vam sigurno biti od pomoći; bez obzira jeste li novi u Fiverru ili želite kupiti Svoj prvi „gig“ ili želite početi prodavati svoje usluge kao freelancer, ovo će biti vaš ultimativni Fiverr vodič!

Ako vas zanima kako možete zaraditi na Fiverru, onda ste na pravom mjestu. Ova Fiverr recenzija u članku daje vam uvid u sve što možete pronaći na navedenoj platformi te možete dobiti sve svoje odgovore u vezi s Fiverrom. Također ćete naići na nekoliko učinkovitih metoda za zarađivanje novca na Fiverru.

Ako želite početi raditi na Fiverru kao Freelancer – kliknite ovdje!

fiverr recenzija

Fiverr recenzija – korak po korak

Ako imate vještine i voljni ste raditi, onda je Fiverr dobra platforma za zarađivanje novca i vaša stručnost može vas učiniti top prodavačem. Trebali biste započeti s jeftinim „gig“-ovima koji bi mogli  istina naškoditi vašem poslu, ali to je jedini način kako se možete početi probijati. S niskom cijenom.

Što je Fiverr?

Fiverr je mjesto na kojem možete kupovati i prodavati usluge. Sada je 2021. i danas je to jedno od najvećih tržišta digitalnih usluga. Prema mojoj dubinskoj analizi Fiverr platforme, tu trenutno ima više od tri milijuna aktivnih „gig“-ova.

Kada je servis krenuo sa radom trebali ste platiti $5 da bi se vaš „gig“ objavio, ali 2014. godine Fiverr je uklonio ovu opciju što je rezultiralo navalom freelancera na ovu platformu. Fiverr je na tržištu od 2010. godine i još uvijek uspješno raste. Jasno je i zašto.

Fiverr recenzija: Kako Fiverr funkcionira 2021. godine?

Vrlo stiliziran način Fiverrovog funkcioniranja može se sažeti u slijedeće:

Prodavači odnosno freelanceri su objavili svoje usluge kroz ponuđene „gig“-ove. Dolaze kupci i u tražilicu upisuju uslugu koja ih zanima. Pronalaze neki „gig“ sa navedenom uslugom i klikaju na njega. Tada obično pametni kupci postavljaju pitanja o uslugama koje ih zanimaju i ako su ih prodavači zadovoljili odgovorima, kupci su od njih i kupili ponuđenu uslugu.

Kad su prodavači dostavili uslugu ili odradili „gig“, a kupci potvrdili dostavu, Fiverr će im platiti u roku od dva tjedna te će kupcima zaračunati „transakcijsku proviziju“ od dolar, dva.

fiverr

Proces prodaje gotov.

Moja Fiverr recenzija za „gig“-ove?

Za razliku od bilo koje druge freelancig platforme, Fiverr je totalno stilizirao profile freelancera. Dakle, imate samo jedno polje na koje upisujete nešto o sebi, što je realno manje bitno. Sav fokus je stavljen na usluge, koje se definiraju kroz „gig“-ove, i zato freelanceri širom svijeta obožavaju ovu platformu – zaista ne trebate puno filozofirati da biste započeli raditi na ovoj platformi.

Evo kako to izgleda u praksi:

Vi ste freelancer, registrirate se na Fiverr i unesete svoje usluge tako da ih ponudite kroz 3 „gig“-a. Obično su to tri kategorizacije iste usluge, tipa prijevod sa jednog jezika na drugi ponuđen u paketima standard, gold i premium.

Tako ćete na primjer u standardnom „gig“-u ponuditi prijevod do 500 riječi za $5. U gold ćete prevesti članak do 1000 riječi za $10 odnosno u premium „gig“-u ćete dati ponudu za prijevod članka do 5000 riječi za $25.

Nije uvjet da nudite uslugu kako sam napisao, samo vam želim objasniti da se kategorizacija raščlanjuje i grana upravo na ovakav način kako sam vam napisao. Od naj jeftinije opcije do nebo je granica opcije.

No, da ne bi mislili da je Fiverr freelance platforma samo za prevođenje članaka, navest ću vam neke kategorije koje tamo postoje:

fiverr usluge

⮚ Glazba i umjetnost

⮚ Programiranje i tehnologija

⮚ Životni stil

⮚ Poslovanje

⮚ Pisanje i prevođenje

⮚ Video i animacija

⮚ Digitalni marketing

⮚ Grafika i dizajn

Da li nam ova Fiverr recenzija potvrđuje da je platforma legitimna?

● Da, ali kao i u stvarnom svijetu, bit će tu fakina koji će pokušati iskoristiti vaše usluge. Zato nikada ne šaljite radove prije nego su plaćeni. S druge strane kao kupac možete dobiti uslugu koja nije onakva kakva je oglašena, pa se možete žaliti.

legit

● Fiverr ima korisničku podršku koja će riješiti vaše probleme i odgovorit će u roku od 20 sati nakon što prijavite problem. Da biste problem (ako postoji) uopće mogli dokazati, JAKO JE VAŽNO da svu konverzaciju bilo da ste freelancer ili kupac, radite na Fiverr platformi, kako biste istu koristili kao pisani trag.

● Ako narudžbu niste dobili na vrijeme, imate pravo ili na povrat novca ili možete dati odobrenje da se produži rok isporuke.

● Slijede podaci o plaćanju i naplati. Svoje podatke o naplati morate popuniti na platformi. I ne brinite. Fiverr to nikome neće otkriti. Što se tiče online plaćanja Fiverr je 100% sigurna platforma

● Fiverr pregledava radove freelancera i nagrađuje ih na različitim razinama, ovisno o njihovoj uspješnosti. Svježi prodavač, odnosno freelanceri, imaju početnu nisku razinu. A najbolje ocijenjena usluga pokazuje da freelancer pruža usluge s najboljom vrijednošću te da je pouzdan. Međutim, postoji jaaaaako puno fake recenzija koje si korisnici „naruče“ da izgledaju super uspješno i pouzdano i to je vjerojatno najveća mračna strana Fiverra.

● Na Fiverru možete pronaći profesionalne prodavače dok gledate njihove rezultate ispitivanja jesu li ih položili ili ne jer je Fiverr nedavno uveo postupak testiranja prodavača. Usluge ovakvih prodavača su skuplje nego na UpWorku. To se zove Fiverr PRO.

● Unatoč tome, možete pregledati profile slobodnih profesionalaca na Fiverr platformi. Pregledajte njihov obrazovni odjeljak kako biste dobili ideju o njihovim kvalifikacijama i vještinama.

Fiverr recenzija najčešćih problema i kako ih riješiti:

Evo problema s kojima biste se mogli suočiti kao poslodavac na platformi Fiverr. Razmotrimo probleme i razgovarajmo o tome kako se možete nositi s tim situacijama:

✔ Ako unajmite nekog freelancera za svoj projekt i odredite rok za projekt a freelancer nije u mogućnosti pružiti kvalitetu koju želite ili napraviti isporuku na vrijeme – imate problem. U tom slučaju možete otkazati ugovor ili kontaktirati korisničku podršku tvrtke Fiverr.

✔ U slučaju nekoliko poboljšanja u konačnoj isporuci, uvijek možete zatražiti od freelancera da revidira rad. Možete međusobno odlučivati ​​o naplati po reviziji. Ali morate shvatiti jako bitnu stvar. Ako odlučite nekoga angažirati, morate mu dati jasne upute što želite. Ako freelancer isporuči ono što ste mu opisali a mislili ste nešto drugo, to je vaša greška i u redu je platiti dodatne korekcije s vaše strane.

Život je pre kratak, promijeni ga još danas:

✔ Možete izravno poslati narudžbu na Fiverr. Ali prema mojoj Fiverrovoj recenziji i prije svega mom iskustvu, bolje je razgovarati o projektu sa samim freelancerom prije dodjeljivanja zadatka. Prije slanja narudžbe možete kontaktirati freelancera, i to je normalna procedura. Pitaj prije nego kupiš.

✔ Sljedeće je pitanje s poreznom politikom Fiverr platforme. Fiverr odbija proviziju za svako uspješno izvršavanje zadatka. To je politika Fiverra i morate je slijediti pod svaku cijenu. To je jedini problem na Fiverru koji nema rješenje!

Prijavi se na Fiverr !

fiverr sign up

Ako želite zaraditi novac, trebali biste se prijaviti na Fiverr. Prilično je jednostavno stvoriti dopadljiv profil i objaviti svoje usluge kroz gig-ove. Morate popuniti svoje osnovne podatke da biste započeli svoje poslovanje, ali to je normalno. Za razliku od velike većine drugih platformi ne morate slati diplome i svjedodžbe kako biste potvrdili svoje obrazovanje ili razinu školovanja.

Pogledajte gornju sliku. Unesite adresu e-pošte da biste stvorili svoj račun kao kupac ili kao freelancer na Fiverru. Štoviše, možete se prijaviti putem svog Google računa ili Facebook računa. Dalje, trebate korisničko ime za svoj Fiverr račun. Imajte na umu da jednog kada ga definirate (korisničko ime) isto ne možete promijeniti u budućnosti. Nakon aktivacije moći ćete pristupiti svim značajkama Fiverra.

Fiverr recenzija za kupce

Kupnja na Fiverru jednostavna je kao i kupnja proizvoda s bilo kojeg sličnog tržišta. Razmotrimo primjer trgovačkog centra. Posjetite neki trgovački centar, potražite proizvode koji su vam potrebni i kontaktirajte trgovca radi cijene. Nakon što ste zadovoljni kvalitetom i cijenom proizvoda, kupujete taj proizvod i plaćate ga

Pet najboljih Fiverr savjeta za početnike i profesionalce:

● Ako ne želite gubiti vrijeme na Fiverr-u kao prodavatelj koji pruža očajno loše usluge, nastavite čitati ovaj članak. Fiverr je tržište koje ima jako lošu reputaciju jer je sustav ocjenjivanja ponuđača usluga katastrofalno loš.

● Vrlo je teško pronaći kvalitetne a kvalitetne „gig“-ove na Fiverru, ali postoje neke strategije kako ih pronaći.

● Ako je prodavač odnosno freelancer nov na platformi i želi od kupaca dobre ocjene kroz recenzije i isto tako želi preglede svojih „gig“-ova, tada će mu troškovi ponuđenih usluga biti niski. Ako se sjetite na početku ovog članka napisao sam da ćete u početku morati nuditi svoje usluge jeftini, na štetu svog poslovanja. Jasno vam je sada da je razlog tome konačni cilj da skupite što više narudžbi i recenzija kako biste u rezultatima pretraživanja skakali prema vrhu.

● Freelancer koji živi u zemlji „trećeg svijeta“ gdje je cijena životnih troškova 5 puta niža od onoga što mi znamo kao životne troškove, posljedično će imati niske cijene svojih usluga. Ali jednako tako, isti taj freelancer će vas bez pardona prevariti za $5 dolara, jer to za njega bogatstvo.

● Neki freelanceri koriste različite softvere za isporuku svojih usluga (na primjer promet na vašu Internet stranicu), i to su stvari koje mogu ozbiljno oštetiti vaše poslovanje.

fiverr reviews

Moja Fiverr recenzija pokazuje da je platforma puna lažnih recenzija

Da, istina je da je Fiverr pun lažnih recenzija. I ja sam to doživio, gdje freelanceri imaju ocjenu s pet zvjezdica, ali još uvijek ne daju kvalitetan rad kao što su spomenuli. To često vidim na „gig“-ovima tipa SEO optimizacije. Obavezno provjerite prije stavljanja narudžbe; porazgovarajte s freelancerom što želite da učini kako ne bi bilo užasnog iznenađenja.

U svakom slučaju, ako na Fiverr platformu dolazite kao kupac, iskreno vam savjetujem da u širokom luku izbjegavate sve usluge koje se tiču: SEO optimizacije, prometa na web, online promocija i sličnih stvari koje se najčešće isporučuju kroz smeće od softvera koji će vam napraviti više štete nego koristi na kraju.

Ovdje imate primer kako izgleda tražilica usluga na Fiverr-u. Slobodno je isprobajte ovdje jer radi. Upišite ključnu riječ usluge koja vas zanima i kliknite na “searchfor freelancers” pa ćete vidjeti listu ponuđenih gig-ova u novom prozoru. ???

Fiverr recenzija – savjeti za kupce

● Prije slanja narudžbe trebali biste provesti neko vrijeme istražujući „gig“-ove. Pronađite 5 do 10 freelancera koji odgovaraju vašem poslu i kriterijima. Nakon toga svoje omiljene prodavače držite u zasebnoj kolekciji, pa ih lako možete procijeniti da ne morate ponavljati pretragu.

● Provjerite dajete li narudžbu nakon čitanja recenzija freelancera, posebno negativnih, jer vas ponekad freelancer prve razine može zavarati lažnim recenzijama. Naravno, nitko neće sebi stavljati negativne lažne recenzije, pa je bitno da ih pročitate ako ih freelancer ima. Tu ćete najlakše otkriti prevarante.

● Izravno kontaktirajte freelancera i zamolite ga da vam pokaže neki prethodno isporučeni rad koji je u istim kriterijima onoga što treba i vama.

● provjeriti kvalitetu rada; nemojte se oslanjati samo na recenzije na Fiverr-u.

● Ako imate poseban zahtjev; pitajte to freelancera izravno prije slanja narudžbe radi boljeg razumijevanja.

● Iskreno, Fiverr je sjajna platforma za uštedu novca koju možete dobiti po vrlo povoljnim cijenama ako znate mudro izabrati freelancere

● Predlažem da se povežete sa nekoliko različitih ljudi na Fiverru koji vam mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja. Ne trebate izabrati samo jednog i uzimati usluge samo od jednog freelancera.

Fiver recenzija za freelancere i one koji to žele postati

fiverr sales

Sve što morate učiniti je prijaviti se, izgraditi svoj profil i objaviti svoje usluge kroz „gig“ koji će Fiverr prikazati na stranici s rezultatima za pretraživanje. Ako napravite svoj drugi „gig“ za neku drugu uslugu, Fiverr će pružiti više ljubavi. Znam da to zvuči čudno, ali što više usluga imate biti ćete viđeniji.

Ako su vaše vještine dobre, uskoro ćete dobiti i prve narudžbe. Vodite računa o tome kako komunicirate sa klijentima, jer sve ulazi u opći dojam, ne samo kvaliteta rada. A to je izrazito važno ako vam je krajnji cilj skupiti pozitivne recenzije. Što ćete imati više pozitivnih recenzija, biti ćete eksponiraniji u tražilici te posljedično imati i više narudžbi. Samim time i zarađivat ćete više.

POSTANI FREELANCER NA FIVERR-u KLIKOM OVDJE!

Fiverr recenzija kako postati uspješan freelancer na Fiverru

Postoji nekoliko koraka koje biste mogli slijediti da biste postali uspješan freelancer na Fiverru.

Prvo kliknite na ovaj link da otvorite Fiverr registraciju za freelancere.

Kada vam se otvori Fiverr web stranica kliknite gumb “Become a seller”.

1. Postavite se mailom, facebook-om ili google-om

2. Kreirajte svoj profil i napravite svoj prvi gig

3. Dodajte videozapis da se bolje predstavite

4. Postavite pakete odnosno razine gig-ova

5. Ponudite dodatne opcije svojih gig-ova (tipa brža isporuka, dodatna usluga)

Fiverr recenzija – da li je Fiverr prevara?

Fiverr nije prevara. Istina, postoji hrpetina freelancera koji nude smeće, ali ako pratite moje upute, lako ćete ih filtrirati. Sigurnost je vrlo visoka i nemate razloga za brigu. Ali ako mislite da će Fiverr razvijati vaše poslovanje poput pregleda na YouTube kanalu, onda niste najbolje shvatili kako stvar funkcionira.

Fiverr recenzija i savjeti što prodati na Fiverru?

Na Fiverru možete zaraditi prodajom svojih vještina. Ako ste novi onda jednostavno na tražilici Fiverr-a proučite za kojim vještinama postoji  potražnja na Fiverr-u i napravite svoj gig sa boljim uvjetima i boljom cijenom. Postavite cijenu u početku na nisko a nakon dobivanja prvih klijenata i pozitivnih ocjena cijenu možete postupno povećati.

Ako mislite da nemate vještina koje se traže na Fiverru, vrijeme je da naučite nove vještine. Danas je to lako naučiti. Na internetu možete naučiti bilo što.

Također, ponuda usluga sa našeg govornog područja je ograničena, tako da i tu možete naći svoje mjesto pod suncem, ovisno koje talente i vještine imate.

Kako zaraditi na Fiverru?

fiverr review

Za zarađivanje novca na Fiverru postoji nekoliko načina na koje to možete učiniti. Navest ću opća načela koja će vam pomoći da zaradite. Ako ne možete ponuditi nešto jedinstveno što ima potražnju, provjerite ima li još uvijek potražnje za nečim drugim što vi možete ponuditi.

Život je pre kratak, promijeni ga još danas:

Ako tražite na primjer voiceover, vidjet ćete broj gigova koji nude tu uslugu jednako kao i broj već naručenih usluga kao i recenzija. Ako su brojke velike to znači da su kupci zainteresirani za tu uslugu.

Idite na uslugu koja je vrlo tražena i nema puno takvih „gig“-ova u ponudi. Postavite gig koja nudi tu istu stvar kako biste bili konkurentni. Provjerite da su vam cijene ponuđenih „gig“-ova niže u usporedbi s drugim prodavačima i očekujte svoju prvu narudžbu.

Kada odradite nekoliko poslova, dobijete dobre recenzije – povećajte cijenu! Zadovoljni kupci se uglavnom uvijek vraćaju.

Kliknite ovdje kako biste počeli nuditi svoje usluge na Fiverr-u odmah!

Komentiraj

Ne propusti nove objave!
Prijavi se na naš Newsletter
Primaj obavijest o novoj objavi ODMAH u svoj INBOX
Poslije prijave samo potvrdi svoj e-mail.
Želim primati obavijesti o novim objavama!
Joj ne, hvala..
close-link
Ne propusti nove objave!
Prijavi se na naš Newsletter
Primaj obavijest o novoj objavi ODMAH u svoj INBOX 
 
Super, može!
Joj ne, hvala..
close-link